iets vernieuwends nodig voor jouw event?

spreker

Wil je effectief zijn in de complexiteit van nu dan is de verbinding met je lichaam essentieel

Op zoek jij naar een manier om je publiek in de kern te raken?

Stuur ze, voorbij concepten, met concrete beleving en nieuwe perspectieven naar huis.
 
Laat mij jouw publiek ervaren wat het betekent om hoofd en lijf te verbinden. Ze ondervinden welke impact dat heeft op henzelf en de wereld om hen heen.

wat kun je verwachten

Zelf ervaren en ontdekken.

Ik geloof dat dat de krachtigste manier van leren is. Daarom zijn mijn presentaties altijd interactief.

Ik neem je mee in mijn fascinatie voor de invloed die ons lijf heeft op wie we zijn. Je ervaart hoe hoofd en lijf samenwerken door Oosterse wijsheid te combineren met rationele Westerse kennis.

We experimenteren met verrassende perspectieven en onderzoeken op een verfrissende manier voorkeurspatronen in de verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Verkennen vaardigheden die je al hebt, maar die ondergeschikt zijn geraakt in de rationaliteit van de moderne wereld.

Om te komen tot nieuwe ideeën over deze vragen:

Hoe kunnen we – door hoofd en lijf samen te brengen en juist onszelf op de eerste plaats te zetten – naar een toekomstbestendig perspectief voor zowel onszelf, organisaties, als de wereld?
Hoe komen we dichter bij de essentie?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Karin Karis

Karin heeft een passie voor de interactie tussen hoofd en lijf en voegt Oosterse wijsheid en rationele Westerse kennis samen. Op eenvoudige wijze neemt zij, als embodiment expert, mensen mee in hoe die interactie onszelf en anderen beïnvloedt.

Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in het werken met mensen tijdens transformatie. En na tientallen jaren ‘op de mat’ in binnen- en buitenland zijn de principes en filosofie van de Japanse gevechtskunst aikido verweven in alles wat Karin doet.

Dit en haar jarenlange werk in de neurorevalidatie, interesse in persoonlijk leiderschap en ervaring in embodiment gaven haar inzicht in hoe ons lijf onontbeerlijk is voor het navigeren van onzekerheid en complexiteit.

Karin Karis is een bevlogen verteller. Zij zorgt voor een energieke en interactieve presentatie. Op verschillende podia boeit zij het publiek door ze mee te nemen in de neuropsychologie van veranderen en samenwerken.

Ze vertelt niet alleen over de kracht van de verbinding tussen lichaam en geest maar laat haar publiek die ook ervaren.

Haar kennis zet ze in om bij te dragen aan een vriendelijke en duurzame wereld.

Karin is
Eigenaar van Ki to Change
Co-founder Body Comes to Mind
Auteur van Je hoofd te lijf
Dojo cho van Yatagarasu Aikido Utrecht

Aanhalingstekens
Ben jij er klaar voor?

van react-ability naar response-ability

Investering in jezelf of organisatie en maak zichtbaar wat in de kern al aanwezig is