Bestel Je hoofd te lijf

De hernieuwde druk van Je hoofd te lijf is beschikbaar!

Je hoofd te lijf | Herziene druk

Je hoofd te lijf is een absolute
aanrader als je meer wilt weten
over de impact en invloed die je lijf
heeft op je gedrag, relaties
en verbinding met jezelf.

Nu met een extra hoofdstuk over hoe je stress te lijf gaat.

Omdat de eerste druk een groot succes was en volledig is uitverkocht, is er nu de hernieuwde druk. Naast aanpassingen ten aanzien van nieuwe inzichten binnen de neurowetenschappen heeft deze druk een extra hoofdstuk over hoe je stress te lijf kunt.

Wil jij op heldere en toegankelijke wijze leren hoe je kunt luisteren naar de signalen van jouw lichaam?

Bestel hier jouw exemplaar!

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • € 0,00
  • Je gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat anderen zeggen over Je hoofd te lijf

Je hoofd te lijf beschrijft op een helder manier de essentiële rol die je lichaam speelt om in je kracht te staan. Het is duidelijk dat Karin alles wat je in dit boek leest zelf heeft doorleefd.
Ervaringsverhalen worden onderbouwd met wetenschap, veel praktische oefeningen zorgen voor de vertaling naar de praktijk.

Je hoofd te lijf is concreet én inspirerend, eenvoudig én veelbelovend.
Maar met name: heel krachtig!

Remco Claassen

Je hoofd te lijf
Wat betekent het als je gedachten, gevoelens en daden in sync zijn met hoe je wilt leven? Daarvoor is een goede verbinding tussen je hoofd en je lijf essentieel. Je hoofd te lijf is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over de impact en invloed die je lijf heeft op je gedrag, relaties en verbinding met jezelf. Op heldere en toegankelijke wijze helpt dit boek je te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. En in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is. 

Je hoofd te lijf reikt je een praktische en effectieve manier aan om dáár te veranderen waar het nodig is. Het is een krachtige methode om uit je hoofd in je lijf te komen, waarin recente inzichten uit de neurofysiologie en psychologie verbonden worden met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido.

Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in verbinding te blijven met jezelf. Met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is – en hoe dat je grip op je leven versterkt. Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verhelderen de wetenschappelijke inzichten. Dit boek geeft je concrete handvatten om denken en voelen met elkaar te verbinden. 

Leven vanuit je kracht met beide benen op de grond. 

Ons lichaam heeft meer intelligentie dan we ooit kunnen bevatten. Karin heeft hier een bijzonder boek over geschreven. Ze vraagt je om meer te voelen, bewuster te luisteren en je intuïtie te volgen. De kennis, inzichten en ervaringen die zij deelt zijn meer dan waardevol in een tijd waarin veel op ons afkomt. Ze bieden richting en houvast en zijn van onbetwistbare betekenis voor iedereen die zijn

Dit boek is echt een dikke vette aanrader voor mensen die zoeken naar andere manieren om hun ontwikkeling en leiderschap vorm te geven in deze nieuwe tijd.

Dankzij Je hoofd te lijf ben ik veel bewuster geworden van mijn gedrag en of dit aansluit bij wie ik wil zijn.

Ik dacht dat ik mezelf goed kende. Maar jouw boek leerde me zo veel meer over mijn lichaam, patronen en eigen kracht dan ik kon bedenken… Dank je wel Karin, voor het schrijven van dit waardevolle boek.