Bestel Je hoofd te lijf

Bestel nu alvast jouw exemplaar van de herziene druk!

Je hoofd te lijf is een absolute aanrader als je meer wilt weten over de impact en invloed die je lijf
heeft op je gedrag, relaties en verbinding met jezelf.

De eerste druk was een groot succes en is volledig uitverkocht.
Medio mei komt de herziene druk op de markt.
Nu met een extra hoofdstuk over hoe je stress te lijf kunt.

Wil jij op heldere en toegankelijke wijze leren hoe je kunt luisteren naar de signalen van jouw lichaam?

Bestel dan nu alvast jouw exemplaar!

Bestel jij Je hoofd te lijf in de voorverkoop dan krijg je daar een gratis online workshop bij.*

*de data worden gepland zodra de publicatiedatum bekend is.


Bestel Je hoofd te lijf

  • Heb je speciale wensen voor je bestelling neem dan even contact op. Na betaling wordt een factuur toegestuurd.
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • € 0,00
  • Uw gegevens

  • Contact gegevens

    Om contact op te nemen mocht het nodig zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je hoofd te lijf beschrijft op een helder manier de essentiële rol die je lichaam speelt om in je kracht te staan. Het is duidelijk dat Karin alles wat je in dit boek leest zelf heeft doorleefd. Ervaringsverhalen worden onderbouwd met wetenschap, veel praktische oefeningen zorgen voor de vertaling naar de praktijk. Je hoofd te lijf is concreet én inspirerend, eenvoudig én veelbelovend.
Maar met name: heel krachtig!

Remco Claassen

Wat betekent het als je gedachten, gevoelens en daden in sync zijn met hoe je wilt leven? Daarvoor is een goede verbinding tussen je hoofd en je lijf essentieel. Je hoofd te lijf is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over de impact en invloed die je lijf heeft op je gedrag, relaties en verbinding met jezelf. Op heldere en toegankelijke wijze helpt dit boek je te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. En in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is. 

Je hoofd te lijf reikt je een praktische en effectieve manier aan om dáár te veranderen waar het nodig is. Het is een krachtige methode om uit je hoofd in je lijf te komen, waarin recente inzichten uit de neurofysiologie en psychologie verbonden worden met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido.

Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in verbinding te blijven met jezelf. Met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is – en hoe dat je grip op je leven versterkt. Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verhelderen de wetenschappelijke inzichten. Dit boek geeft je concrete handvatten om denken en voelen met elkaar te verbinden. 

Leven vanuit je kracht met beide benen op de grond. 

Ons lichaam heeft meer intelligentie dan we ooit kunnen bevatten. Karin heeft hier een bijzonder boek over geschreven. Ze vraagt je om meer te voelen, bewuster te luisteren en je intuïtie te volgen. De kennis, inzichten en ervaringen die zij deelt zijn meer dan waardevol in een tijd waarin veel op ons afkomt. Ze bieden richting en houvast en zijn van onbetwistbare betekenis voor iedereen die zijn ontwikkeling belangrijk vindt. Laat dit boek het begin zijn van een nieuwe toekomst!

Erik Smithuis
Boek Je hoofd te lijf

Dit is echt een KRACHT-verhaal.
Je hoofd te lijf is een boek om te lezen en herlezen. Je pad stopt immers nooit!

Hannelore van der Velden