Bestel het boek Je hoofd te lijf

Boek Je hoofd te lijf | Ki to Change

Je hoofd te lijf: hoe breng je wat je denkt, voelt én doet in sync.

Je leven voelt niet helemaal in sync. En je wilt daar iets mee. Je hebt al veel gelezen, trainingen gedaan maar het beklijft nog niet echt. Een effectieve aanpak: uit je hoofd, naar je lijf.

Waarom je daarvoor naar je lijf moet…?

In onze kennismaatschappij zijn we vaak de connectie met onszelf kwijtgeraakt. We hebben verleerd de informatie van ons lijf op een goede manier te interpreteren en gebruiken. Wil je beter in je vel zitten, dan heb je aan inzichten en kennis alleen niet genoeg. Je moet bewust worden wat goed voelt en wat niet. En nieuwe patronen ontwikkelen die aansluiten bij hoe je je wilt voelen en wie je wilt zijn.

In Je hoofd te lijf ontdek je, hoe je de informatie van lichaam kunt gebruiken om te veranderen. Je ervaart hoe je daardoor dichter bij jezelf kunt blijven. Je ontdekt hoe verandering van je houding en manier van bewegen je mindset verandert. En hoe dat van waarde is voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen.

Het boek inkijken

Direct bestellen

  • Prijs: 25,90 €
    Heb je speciale wensen voor je bestelling neem dan even contact op. Na betaling wordt een factuur toegestuurd.
  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.
  • 0,00 €
  • Uw gegevens

  • Contact gegevens

    Om contact op te nemen mocht het nodig zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Remco Claassen over Je hoofd te lijf:

Je hoofd te lijf beschrijft op een helder manier de essentiële rol die je lichaam speelt om in je kracht te staan. Het is duidelijk dat Karin alles wat je in dit boek leest zelf heeft doorleefd. Ervaringsverhalen worden onderbouwd met wetenschap, veel praktische oefeningen zorgen voor de vertaling naar de praktijk. Je hoofd te lijf is concreet én inspirerend, eenvoudig én veelbelovend. Maar met name: heel krachtig!
Remco Claassen

Boek Je hoofd te lijf

Ons lichaam heeft meer intelligentie dan we ooit kunnen bevatten. Karin heeft hier een bijzonder boek over geschreven. Ze vraagt je om meer te voelen, bewuster te luisteren en je intuïtie te volgen. De kennis, inzichten en ervaringen die zij deelt zijn meer dan waardevol in een tijd waarin veel op ons afkomt. Ze bieden richting en houvast en zijn van onbetwistbare betekenis voor iedereen die zijn ontwikkeling belangrijk vindt. Laat dit boek het begin zijn van een nieuwe toekomst!
Erik Smithuis

Dit is echt een KRACHT-verhaal.
Je hoofd te lijf is een boek om te lezen en herlezen. Je pad stopt immers nooit!
– Hannelore van der Velden –

Boek Je hoofd te lijf