Wekelijkse somatic les

Somatic les

Wil jij je meer in sync voelen?

Als ik de vraag stel wat iemand doet om een nieuwe sport te leren of beter te worden in het bespelen van een instrument, zeggen mensen zonder nadenken: oefenen!

Het rare is dat als ik vraag hoe je leiderschap cultiveert of werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, mensen veel langer na moeten denken. Meestal zijn de antwoorden: door het lezen erover of door het volgen van een training.

En dat is een goede eerste stap. Maar brengt ons in een frustrerend proces. Je bent dan namelijk bewust onbekwaam. Je weet dat je graag dingen wilt veranderen, maar in de praktijk blijft alles bij het oude omdat je niets nieuws traint of oefent.

Tijd voor verandering!

Vandaar dat er tegenwoordig een wekelijkse somatic les is. Elke week oefenen met elkaar vanuit de methode die Ki to Change heeft ontwikkeld. Door middel van fysieke oefeningen met de groep of in tweetallen werk je aan het ontwikkelen van meer fysiek bewustzijn, maak je de link naar het dagelijks leven en oefen je nieuwe vaardigheden.

Wat dat oplevert?Somatic lessen

  • meer flexibiliteit
  • meer verbinding met jezelf
  • meer ontspanning en openheid
  • meer plezier in je contact met anderen

Kom ook meedoen!

De lessen staan open voor iedereen.

Wel heeft het meerwaarde om de workshop Krachtig! te volgen of het boek Je hoofd te lijf te lezen. Beide geven inzicht in de werkwijze en de ideeën die we tijdens de lessen gebruiken. Die verdieping zorgt dat je meer uit de lessen kunt halen.

Mail of bel voor meer informatie of kom een keer meedoen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie


Somatic lessen

Maandagavond van 19.00 – 20.00 uur.
De lessen worden aangeboden in series.

De eerstvolgende serie van 8 wekelijkse lessen start
op maandagavond 3 februari in Utrecht.

Kosten: € 80,-
(lokatie wordt nog bekendgemaakt).

Meld je aan via info@kitochange.nl