Werken aan grenzen

Het voelen, aangeven of bewaken van grenzen kan behoorlijk uitdagend zijn. Hoe blijf je bij jezelf als je dat doet? Hoe blijf je in verbinding? 

Tijdens het weekend verkennen we wat grenzen nu eigenlijk zijn. We voelen en werken met onze eigen grenzen, ervaren wat er in de weg ligt om ze aan te geven en hoe we in verbinding met onszelf en de ander kunnen blijven als we dat doen.

Heb jij moeite je grenzen te herkennen, aan te geven of in verbinding te blijven met jezelf en de ander als je het doet? Dan is dit weekend echt iets voor jou!

Weekendtraining grenzen

Tijdens dat weekend verkennen we:

  • Wat grenzen zijn
  • Waar ze liggen en hoe we ze aan kunnen geven
  • Wat de grenzen van de ander zijn en hoe we die leren herkennen
  • Hoe we in verbinding blijven als we onze grenzen aangeven

Heb jij moeite om:

  • Je grenzen te herkennen? 
  • Je grenzen aan te geven?   
  • In verbinding te blijven met jezelf of de ander als je je grenzen aangeeft?

Dan is deze training iets voor jou!

We werken met een kleine groep zodat we de diepte in kunnen. Het aantal deelnemers is dus beperkt! Dus wacht niet te lang met je opgeven.

Wat kun je verwachten?

De training wordt vormgegeven aan de hand van de thema’s die door de deelnemers worden aangegeven in de persoonlijke inventarisatie. Daardoor kunnen we er persoonlijk en als groep zoveel mogelijk uithalen. We onderzoeken en verkennen via interactieve fysieke oefeningen en reflectie, in groepjes en tweetallen, onze grenzen. En zetten natuurlijk concrete stappen om vanuit verbinding onze grenzen te kunnen aangeven.

We hebben twee volle dagen in een prachtige ruimte van The Colour Kitchen in Utrecht. De lokatie is goed bereikbaar met het OV en je kunt in de omgeving gratis parkeren.

Praktische informatie

– Twee trainingsdagen op 18 & 19 april van 9.30 – 17.00 uur
– Een persoonlijke intake
– Thee en koffie en een gezamenlijke lunch
The Colour Kitchen | Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht
– Kosten zijn € 450,-*

*Geef je je vóór 1 maart op dan krijg je € 100,- korting. 
De kosten voor het hele weekend zijn dan € 350,-
Zijn er meer dan 6 deelnemers zijn dan is er 1 plek beschikbaar voor sterk gereduceerd tarief. Wil jij graag meedoen maar zijn de kosten voor jou onoverkomelijk, stuur me dan een email waarin je uitlegt waarom jij graag mee wilt doen.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@kitochange.nl
Ben je erbij??

Meld je aan!