Voorverkoop boek Je hoofd te lijf

Je hoofd te lijf is er!

De voorverkoop is gestopt. Dat betekent dat, als je het boek nu bestelt, je het een paar dagen later op je deurmat hebt.

BESTEL JE BOEK

img_3443

Het boek Je hoofd te lijf van Karin Karis is er! Roeland Dol heeft er voor gezorgd dat het goed leesbaar is. En Suseela Gorter heeft er iets prachtigs van gemaakt.

Wat kun je verwachten?

Je hoofd te lijf laat je ervaren wat het betekent als wat je denkt, voelt én doet in sync is met wie je wilt zijn.

Het geeft je een praktische en effectieve aanpak om je eigen kracht, intuïtie en balans te vergroten. Je leert om zelfs in stressvolle tijden in verbinding met jezelf te blijven. Persoonlijke verhalen en voorbeelden illustreren wetenschappelijke inzichten; met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is – en hoe dat je leven leuker en lichter maakt.

 

Remco Claassen over Je hoofd te lijf:

Je hoofd te lijf beschrijft op een heldere manier de essentiële rol die je lichaam speelt om in je kracht te staan. Het is concreet én inspirerend, eenvoudig én veelbelovend.
Maar met name: heel krachtig.
– Remco Claassen –

Boek Je hoofd te lijf - Karin KarisBESTEL JE BOEK

Ons lichaam heeft meer intelligentie dan we ooit kunnen bevatten. Karin heeft hier een bijzonder boek over geschreven. Ze vraagt je om meer te voelen, bewuster te luisteren en je intuïtie te volgen. De kennis, inzichten en ervaringen die zij deelt zijn meer dan waardevol in een tijd waarin veel op ons afkomt. Ze bieden richting en houvast en zijn van onbetwistbare betekenis voor iedereen die zijn ontwikkeling belangrijk vindt. Laat dit boek het begin zijn van een nieuwe toekomst!
– Erik Smithuis –

Dit is echt een KRACHT-verhaal.
Je hoofd te lijf is een boek om te lezen en herlezen.
Het pad stopt immers nooit!
– Hannelore –

img_3446