Referentie

"Vertrouwd en persoonlijk"

Ik heb een individuele coaching gevolgd voor zowel mijn persoonlijke als mijn professionele ontwikkeling. Ki to change is mij aangeraden na een coaching die ik bij een traineeship heb gevolgd.
Hierbij kwam naar voren dat ik moeite had andere mensen te peilen en mijn communicatie aan te passen. Daardoor was het soms moeilijk om hem of haar in beweging te laten komen.
Bij de intake voelde ik me al snel vertrouwd met Karin en heb ik de situatie aangegrepen om openhartig deze coaching in te gaan. Iedere bijeenkomst kreeg ik zeer bruikbare tips waar ik direct mee aan de slag kon. Wat ik erg prettig vond, is dat ik zelf de planning van mijn coachingstraject kon bepalen wat voor mij voor diepgang heeft gezorgd. Mede hierdoor is er een heel persoonlijk programma voor mij neergezet.
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is mijn non-verbale communicatie mijn verbale communicatie te laten ondersteunen. Tijdens de coaching ben ik er, dankzij Karin, achter gekomen dan ik veel spanning in mijn lijf heb en dat mensen dat feilloos oppikken. Met de oefeningen die ik heb gekregen kan ik nu ontspannen. Ik ben nu in staat om spanning zelf signaleren en daardoor weer de rust terug te vinden.
Al snel kreeg ik van mensen om mij heen te horen dat ik veranderd was. Mede hierdoor heb ik het vertrouwen in eigen kunnen weer terug gekregen.
Marcel Bakker, bedrijfsleider bij Plus

Deze referentie gaat over de volgende product(en):

Coaching  >>