Referentie

"Mezelf beter leren kennen"

Ik heb door de training mezelf beter leren kennen. Ik kwam binnen met de vraag om te kunnen gaan met een aantal heftige dingen die op dat moment gebeurden in mijn leven. Na de eerste keer wist ik al dat het veel dieper zat en verder ging dan ik in eerste instantie had gedacht. Omdat ik veel openheid en veiligheid ervoer tijdens de trainingen kon dat naar boven komen. Niets geen muziek met bamboefluiten en wierook, maar heel open en heel nuchter. Waarbij er echt gekeken wordt naar wie jij bent.
Wat ik ontdekte is dat hoe je je voelt elke week, elke maand anders is. Ik heb tijdens de training geleerd dat te herkennen en een keuze te maken wat ik daarmee wil. Ik heb middelen gekregen en weet wat ik moet doen als ik mijn gevoel wil veranderen.

Wat ik heel mooi vind aan jou, Karin, is dat jij zonder waardeoordeel luistert en ook je eigen verhaal en dingen deelde. Door te zien dat jij ook nog niet alles hebt bereikt, het een proces is waar je mee bezig blijft, ervaar je dat de dingen die er nu zijn er ook mogen zijn.

Ik kan deze training aanraden aan mensen die ergens mee zitten en er niet uitkomen. Maar ook als er geen situaties of problemen op dit moment zijn, is het waardevol omdat iedereen zo zijn beperkte patronen heeft, waarvan je vaak niet weet dat die er zijn. Je leert jezelf tijdens deze training heel goed kennen en dat helpt je verder.


Warning: Undefined variable $post_object in /srv/home/kitochangenl/domains/kitochange.nl/htdocs/www/cms/wp-content/themes/dazzling/content-referentie.php on line 19

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /srv/home/kitochangenl/domains/kitochange.nl/htdocs/www/cms/wp-content/themes/dazzling/content-referentie.php on line 19
Maaike (29), juriste

Deze referentie gaat over de volgende product(en):