Referentie

"Eye-opener"

Bij Karin kwam ik terecht met te veel stress en een snel afnemend incasseringsvermogen, wat bij management niet werkt. Iedere dag brengt veel denk- en aansturend regelwerk, zonder veel ruimte voor de sensitiviteit met je lijf. Ik liep vast zonder te beseffen dat de spanning in mijn hoofd ook in mijn spieren zat

Mijn vraag werd benaderd zonder diepgaand gepsychologiseer. Karin blijft dichtbij de voorvallen uit het werk, om van daaruit verbeteringen te realiseren. Niet alleen maar praten, maar vooral veel doen.

Van meet af aan heeft het mij veel opgeleverd, deze combinatie van werken met je lichaam en geest. Dat je ook via je lichaam dingen kan veranderen, was een eye-opener. Karin observeert goed, oordeelt niet en ziet aan je houding als er wat speelt. Zij creëert een sfeer van openheid, vertrouwen en discretie. Zij dwingt je niet, maar begeleid je om op eigen kracht weer verder te komen. Ze zoekt de aansluiting in gesprek en oefeningen bij jou en je vraag. Mij bracht het effectieve handvatten om me bewust te zijn van stress en deze binnen de perken te houden. Mijn energie is terug, de spanning en de moeheid weg.

 

 

Arnoud van der Voort, R&D over individuele coaching

Deze referentie gaat over de volgende product(en):

Coaching  >>