Omgaan met stress in tijden van Corona

Omgaan met stress in tijden van Corona is een behoorlijke uitdaging. De wereld zoals wij hem kennen, is in slechts een paar weken tijd helemaal veranderd. Mensen werken thuis met de kinderen op de achtergrond, zitten thuis omdat ze geen werk hebben of moeten overuren maken omdat ze juist in een sector werkzaam zijn waar nu een groot beroep op wordt gedaan.

Combineer deze ingrijpende veranderingen met een constante stroom van slecht nieuws en het is niet zo gek dat velen van ons nu meer angst, stress en somberheid ervaren dan normaal.

Even bij jezelf inchecken helpt

Geregeld even bij jezelf inchecken en verbinden met je lijf help om rustiger en kalmer te worden. Centeren is een goede manier om het hoofd wat rustiger te krijgen. Bewust worden van je fysieke sensaties helpt om je sympatisch zenuwstelsel te kalmeren.

Krijg toegang tot de zoom meeting

Stress verminderen en delen met anderen

Juist nu is het werk wat ik doe een handvat voor mensen om om te gaan met de stress die de Coronacrisis oproept. Omdat het grootste deel van mijn opdrachten op dit moment is stilgelegd, wil ik graag een bijdrage leveren aan het welzijn van iedereen door een dagelijkse zoom meeting aan het eind van de middag.

Wat doen we:
– inchecken met onszelf
– adem- en stretchoefeningen
– geleide centreer oefening

De zoom meeting begint dagelijks om 17.00 uur en via de button krijg je toegang tot the meeting. Je kunt meedoen wanneer je wilt en ik bied de sessie gratis aan.

Krijg toegang tot de zoom meeting

Hebben de sessies waarde voor je dan wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.
Je kunt die overmaken naar NL43 KNAB 0257 2362 44.

Heb je Zoom nog niet eerder gebruikt, dan kun je alvast de app installeren via deze link.

Omgaan met stress in tijden van Coronahttps://zoom.us/j/911932347