vier mee

pak voordeel

Als je vreugde wilt vermenigvuldigen,
moet je haar delen

Iets meer dan 10 jaar geleden waagde ik de sprong in een groot avontuur. Van het werknemerschap ging ik naar het ondernemerschap. Een totaal nieuwe discipline. Het was, en is, vallen en opstaan. Maar vooral in beweging blijven en doorgaan. 

Afgelopen jaar was het tijd om even stil te staan. Het gelopen pad eens in me op te nemen. Te observeren waar ik nu sta. En te voelen in welke richting het verder wil.

Met veel trots kijk ik terug op wat ik in de afgelopen jaren heb neergezet en hoe ik in een expertrol ben gegroeid. Daar mag ik nu volledig voor gaan staan. Met een nieuwe look die dat uitstraalt. 

Ik hoop dat de vreugde die dit werk me geeft van de pagina’s van deze website afspat en je net zo enthousiast maken als ze mij doen.

Om je te laten delen in deze nieuwe start geef ik je graag korting op 2 van de producten die ik in de afgelopen jaren heb ontwikkeld en heel trots op ben. Vooral omdat ik terug hoor dat mensen er zoveel aan gehad hebben.

Ontvang meer dan € 5,- korting op mijn boek Je hoofd te lijf

Betaal € 20,- i.v.p. € 25,90

Boek Je hoofd te lijf | Karin Karis kitochange.nl

Je hoofd te lijf

Bestel Je hoofd te lijf

Total: € -
Aanhalingstekens

Ontvang 50% korting op de online training When the Body Comes to Mind

Betaal $148 i.v.p. $ 297

when the body comes to mind

Bestel When the Body Comes to Mind

When the Body Comes to Mind is een online training ontwikkeld in samenwerking met het Erasmus MC in Rotterdam. 

Stap voor stap wordt je meegenomen in de basisprincipes van Embodied ExplorationTM. Een veelheid aan oefeningen, opdrachten en achtergronden laten je de beweging maken van denken naar voelen. Daardoor wordt zichtbaar wat in de kern al aanwezig is.

Deze online (Engelstalige) training versterkt de verbinding met jezelf. Je krijgt praktische tools die je direct in je werk of thuis toe kunt passen. De training brengt de theorie van Je hoofd te lijf tot leven.

Bestellen van de training kan via de onderstaande knop. Je wordt doorgestuurd naar de website van Body Comes to Mind.

Kopieer deze code en voer hem in in het betaalformulier: KTCPROMO24

Aanhalingstekens