Krachtig in je werk

Waarom deze workshop?

Alle ballen thuis en op het werk hoog houden valt niet mee. Op het werk wordt steeds meer gevraagd, je voelt je niet gehoord, hebt collega’s die je het leven zuur maken of loopt steeds weer vast in dezelfde patronen.

Gedurende de dag voel je je energie wegvloeien. Aan het eind van de dag ga je leeg en vaak onvoldaan weer naar huis.
Eenmaal thuis komt verder weinig meer uit je handen.

Dat moet anders kunnen!

Het heft in eigen hand

Je wilt je energie weer voelen stromen, je meer ‘in controle’ voelen, samenwerking met anderen moeitelozer laten verlopen.
En eindelijk eens die patronen, waar je steeds weer tegen aanloopt, loslaten. Zodat je je meer in je kracht voelt in je werk maar ook thuis.

En dat is het mooie…

alles wat je nodig hebt is er al. Het gaat erom hoe dat op de juiste manier te herkennen en gebruiken. En dat is waar we je mee gaan helpen.

Wat gaan we in deze tweedaagse workshop doen:

  • Onderzoeken van je mindset en ervaren hoe die zich manifesteert in je lijf en interactie
  • Ervaren hoe je mindset de relatie met jezelf en anderen beïnvloedt
  • Ontdekken dat je keuze hebt en ondervinden wat het effect daarvan is
  • Oefenen met nieuwe mogelijkheden zodat je ze in de praktijk kunt toepassen en uitproberen

Dit doen we door praktische interactieve oefeningen, meditatie, adem en ontspanningsoefeningen en lichaamswerk. De eerste dag staat vooral in het teken van bewust worden van je mindset, het maken van een verbinding tussen hoofd en lijf en helder krijgen waar jij de meeste energie verliest. De tweede dag is gericht op het maken van een commitment, keuzes maken en het oefenen van nieuwe acties om dit in de praktijk vorm te geven.

 

Maandag gelijk beginnen

Doordat we praktisch oefenen in interactie leert je zenuwstelsel nieuwe patronen aan die je gelijk kunt toepassen. Je dagelijkse interacties, thuis en op je werk, worden je oefenmomenten waarin je steeds weer opnieuw kunt experimenteren met nieuw gedrag.

Het gevolg:

  • Je maakt makkelijk keuzes
  • Je communiceert krachtig jouw grenzen en behoeften
  • Je bewustzijn in dynamiek en interacties op de werkvloer neemt toe
  • Je oefent invloed uit op situaties waar je voorheen geen raad mee wist
  • Je onderhandelt standvastig en zelfverzekerd.

 

Ons doel…?

Een mooi diepgaand weekend neerzetten en jou laten ontdekken hoe je met kracht, energie en zelfverzekerdheid op je werk kunt functioneren.

 

Nu aanmelden!

 

Wie zijn wij?

 

Nina Blessing 

In mijn voormalig werk als arboarts heb ik talloze mensen begeleid van ziekte naar krachtig in het leven staan. Meestal speelden hier werkgerelateerde aspecten een rol en adviseerde ik zowel medewerker als werkgever in uiteenlopende situaties. Immers als je niet gelukkig op je werk bent, leidt dit gemakkelijk tot ziekte. 

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk waarin ik: werknemers van grote bedrijven coach naar gelukkiger en krachtiger leven en werken, en geef ik diverse workshops aan bedrijven.

Ook begeleid ik particulieren die fysieke of psychische klachten hebben en zelf meer willen doen voor hun gezondheid en geluk, en er in het medische circuit niet uitkomen. Hierbij hanteer ik mijn motto: “Leef je volle potentie ongeacht de omstandigheden”. In mijn praktijk combineer ik mijn wetenschappelijke kennis uit mijn studies farmacie en geneeskunde met mijn intuïtie en kennis en ervaring uit mijn opleidingen in psychotherapie, lichaamswerk en meditatiedocent.
_______________________________________

Karin Karis

Als gecertificeerd somatisch coach en expert in embodied leadership ben ik gefascineerd door de voortdurende interactie tussen ons hoofd en ons lijf en wat er mogelijk is als we daar bewust gebruik van kunnen maken. De afgelopen jaren heb ik talloze mensen begeleid om in beweging te komen, zowel letterlijk als figuurlijk. Want als we onze houding en beweging veranderen, veranderen we de interactie met onszelf en anderen. Het doorbreekt de patronen waarin we vastlopen en die ons niet meer helpen.

Met Ki to Change begeleid ik professionals die uitdagingen ervaren in het in balans houden van hun energie, het samenwerken met anderen of het vormgeven van hun leiderschap. Mijn uitgangspunt: alles dat we nodig hebben zit al in ons. Mijn drijfveer is om mensen, teams en bedrijven de handvatten te geven om binnen het werk dichter bij zichzelf te mogen komen. Als we in sync zijn leveren een positieve bijdrage aan ons eigen leven, dat van anderen en van de wereld om ons heen.

In mijn werk binnen Ki to Change komt voor mij alles samen. In mijn voormalig werk als ergotherapeut in de revalidatie heb ik mensen begeleid de kracht in zichzelf te vinden op het moment dat het leven onherroepelijk veranderd was. Later ben ik me gaan verdiepen in somatics, embodiment en de neurowetenschappen rondom gedragsverandering en effectiviteit. Mijn werkwijze wordt daarnaast sterk geïnspireerd door mijn meer dan 20 jarige studie van de Japanse krijgskunst aikido. Recentelijk heb ik mijn boek Je hoofd te lijf uitgebracht.

[well size=”sm”]

Krachtig op het werk kost je € 380,- en zet jou stevig in je werk.

NIEUWE DATA NOG NIET BEKEND
Interesse?

Stuur een mail naar info@kitochange.nl ovv Krachtig op je werk.

[/well]

Ik wil meedoen!