JIJ voor de klas

Meester over jezelf – basistraining

Deze training is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten in het basis en voortgezet onderwijs. Deze training van een dagdeel leert hoe jouw houding en intenties de energie van jezelf en je klas beïnvloedt.

Lees verder

Meester over jezelf 3-daagse training

Deze training bestaat uit een traject van 3 dagdelen waarin je als team werkt aan je kracht in, voor en met de klas. Je gaat op zoek naar de balans door te leren hoe je energie kunt gebruiken en omgaat met druk en weerstanden.

Lees verder

Meester over jezelf 5-daagse training

Je team naar de next level! Als team heb je niet alleen te maken met je team en de leerlingen. Ook ouders spelen een belangrijke rol in een schoolomgeving. Hoe zorg je als team dat je effectief met alle inwerkende energieën omgaat?

Lees verder

 

Stel je een wereld voor

waarin je als docent meester bent over jezelf. Een wereld waarin je in je kracht voor de klas staat, controle hebt over de klas en je eigen energie. Waarin je elkaar als docententeam kan versterken en op elkaar kan vertrouwen.

Meester over jezelf

Samen met Henk Herber heb ik trainingen ontwikkeld speciaal voor het onderwijs.
Omdat wij geloven dat als jij als docent in je kracht staat, je anderen in hun kracht zet.
En wat is er mooier dan kinderen al op jonge leeftijd het goede voorbeeld te laten ervaren.

De trainingen zijn ontwikkeld voor docenten en teams. Ze zijn gericht op het vinden van je eigen kracht in, voor en met de klas. Je werkt aan verbinding met jezelf, collega’s, kinderen en ouders. Wanneer ben je in balans, hoe gebruik je energie en ga je om met druk en weerstanden? Door als team de training te volgen versterk je je team. Je bent in staat elkaar effectief te helpen bij het ontwikkelen van jezelf als mens, docent en team.

In tegenstelling tot de cognitieve insteek van veel trainingen, kiezen wij het lichaam als leeringang. Dit zorgt er voor dat je concreet en praktisch aan de slag gaat en kennis direct voelbaar en toepasbaar is.

Maatwerk

Wij geloven dat een training pas zinvol is als hij aansluit bij de praktijk. Daarom worden de trainingen ontwikkeld aan hand van vragen en mogelijkheden van de teams. Daardoor kan specifiek ingegaan worden op de thema’s die spelen op jouw school.
De trainingen zijn praktisch, concreet en nuchter én gericht op de dagelijkse schoolpraktijk.

Het begint bij jezelf!

Basistraining 3-daagse training
5-daagse training