Het aanbod van KitoChange

Kennismaken

Van je hoofd naar je lijf tijdens de workshop Krachtig! Ontdek hoe de relatie tussen je hoofd en je lijf werkt en hoe dat je meer in balans brengt.

Lees verder

Coaching

Jouw professionele ontwikkeling vraagt soms om een traject waarin volledige aandacht is voor jouw unieke vraag. Jij wilt beweging in jezelf veroorzaken en een volgende stap maken in je werk en carrière.

Lees verder

Leergang | Waking your warrior

De wereld heeft nieuwe dingen nodig Mensen met lef die het verschil durven maken Die staan voor hun waarden

Lees verder

Blok 1 | Exploreren

Stress en druk beïnvloeden je effectiviteit Wil je je weerbaarheid en flexibiliteit vergroten? Leg in deze training de basis

Lees verder

Blok 2 | Bouwen

Ontwikkel een nieuw verhaal Hoe zet je oud gedrag om in nieuw gedrag? Bouw in deze training aan betekenisvolle actie

Lees verder

Blok 3 | Transformeren

Nieuwe mogelijkheden met beide handen aanpakken Hoe belichaam je je visie en je dromen? Transformeer

Lees verder

Meester over jezelf 5-daagse training

Je team naar de next level! Als team heb je niet alleen te maken met je team en de leerlingen. Ook ouders spelen een belangrijke rol in een schoolomgeving. Hoe zorg je als team dat je effectief met alle inwerkende energieën omgaat?

Lees verder

Meester over jezelf 3-daagse training

Deze training bestaat uit een traject van 3 dagdelen waarin je als team werkt aan je kracht in, voor en met de klas. Je gaat op zoek naar de balans door te leren hoe je energie kunt gebruiken en omgaat met druk en weerstanden.

Lees verder

Meester over jezelf – basistraining

Deze training is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten in het basis en voortgezet onderwijs. Deze training van een dagdeel leert hoe jouw houding en intenties de energie van jezelf en je klas beïnvloedt.

Lees verder

Workshops en teambuilding op basis van aikido

Teambuilding of workshops op basis van aikido Leren via je lijf geeft net even die andere insteek Inspirerend, inzichtgevend en dynamisch

Lees verder