Ervaringen tweedaagse training

Ervaringen van Nico


Hoe heb je de tweedaagse training ervaren?

In het begin best wel spannend. Dankzij de veilige omgeving werd het snel makkelijker om mezelf te laten zien. Onverwachts werd het ook emotioneel en die emoties gaven me veel inzicht in wat belangrijk voor me is.

Wat heb je als waardevol ervaren?

De opbouw met gerichte fysieke oefeningen met een duidelijke uitleg over het doel ervan. Ik had niet verwacht dat fysieke oefeningen gecombineerd met een vraag zoveel effect zou hebben. Het maakte mij bewust hoe ik mijzelf en anderen met mijn lichaamshouding beïnvloedt.

Wat heb je in de praktijk kunnen toepassen?

Het bewust centreren heb in verschillende situaties toegepast. Het viel me op dat er nu als vanzelf verbinding met mensen was, die er voorheen niet was. Soms in het voorbij gaan op het werk, of op de stoep met een voorbijganger.

Lichaamstaal1

Meld je direct aan!


Ervaringen van Hannelore

Hoe heb je de tweedaagse training ervaren?

Heel prettig! Fijne groep, fijne docent. Wat het me heeft opgeleverd is heel bijzonder: ik voel me ‘één geheel’. Dat klinkt misschien gek, maar ik kan het niet anders verwoorden. Eerder kon ik nog wel eens de signalen uit het lijf negeren en vooral mentaal reageren. Nu is het meer een geheel.

Wat was waardevol?

Het ervaren van de verbinding tussen lichaam en geest. Hoe je het heel makkelijk kunt toepassen. Maar dat je het ook weer heel makkelijk kwijt kunt raken wat het belang van oefenen duidelijk maakt.


Wat merk je ervan in de praktijk?

Ik kan makkelijker eerlijke reacties en grenzen aangeven. Niet altijd makkelijk maar door het oefenen lukt dat steeds beter. Een paar dagen na de training moest ik een presentatie geven voor werk, waarover ik naderhand het gevoel had dat ik een klein wonder had verricht… Tijdens het presenteren viel wat ik zei, deed en overbracht zo samen met mezelf. Dat was een mooie ervaring.

Meld je direct aan!


Ervaringen van Jenneke

Hoe heb je de tweedaagse training ervaren?

Ik vond de training zeer bijzonder. Ik merkte dat ik toch erg zenuwachtig was in het begin. Dit werd snel minder. Het contact in deze setting met anderen, was een unieke ervaring.

Wat was waardevol?

Dat ik merkte dat het zoveel impact had, in balans zijn! Als ik het gevoel had, ‘dit kan ik!’ dan ging me het zoveel gemakkelijker.

Wat merk je ervan in de praktijk?

Door de training heb ik het gevoel dat ik situaties meer in eigen hand heb, door het geloof dat ik nu in mezelf heb. Ik sta veel meer in mijn eigen kracht! Anderen (vrienden en collega’s) merken dit ook en ik heb veel langere gesprekken.

Meld je direct aan!