Aftellen geblazen!

San francisco

Aftellen geblazen

Precies over 3 weken vlieg ik richting San Francisco. En blijf dan 3 maanden in Californië.
Ik heb namelijk de mogelijkheid gekregen in die tijd te studeren aan het Strozzi Institute. De oprichter, Richard Strozzi Heckler, is dé autoriteit op het gebied van embodied leadership en somatics. Leren door en via je lichaam, zeg maar. Zijn werk is een inspiratiebron voor mijn werk. Als een van de eerste ga ik zijn kennis nu rechtstreeks naar Nederland halen!

Spannend dus! 3 maanden van huis, vriendin en alle vrienden hier achterlatend. Maar ook 3 maanden weg van mijn bedrijf. Niet dat ik in Californië stil ga zitten maar ik zit toch nog steeds in de opbouwperiode. Dus wat betekent het als ik drie maanden niet hier beschikbaar ben…

Toch voelt het dat het klopt en wil ik die tijd daar ook gebruiken om inzichtelijker te maken wat ik doe. Door te delen wat ik daar meemaak, wat ik leer, welke inzichten ik krijg. Ook geloof ik dat alles wat ik daar leer een belangrijke meerwaarde is voor het werk dat ik kan doen binnen organisaties.

Jouw bijdrage

In de tijd dat ik er ben wil ik zoveel mogelijk kennis opdoen. Een groot deel van de trainingen die er in die tijd zijn heb ik al kunnen financieren. Eén belangrijke echter nog niet. Namelijk de ‘School of embodied leadership’.
Deze training gaat in op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. Door het volgen van die training kan ik leiders in organisaties meer mogelijkheden geven hun potentieel te ontwikkelen. Waarmee ze op een positieve manier hun eigen leven en dat van hun organisatie en medewerkers kunnen beïnvloeden.

Mijn hoop is dat ik voldoende ondersteuning krijg om die training te gaan doen. En dat is best een uitdaging want die training kost $ 5400! Jouw bijdrage helpt me dus al een stuk op weg. Heel tof!

Interactie

Leuk dat jij me gaat volgen tijdens mijn reis! Ik kijk er nu al naar uit om allerlei leuke en interessante dingen met je te delen zodat ik je een beetje mee kan nemen naar Californië. En het wordt helemaal leuk als jij wilt reageren op wat ik post zodat er interactie ontstaat. Door op mij en elkaar te reageren hoop ik dat er een discussie ontstaat waarin we van en met elkaar kunnen leren en deze blogs waardevoller worden.

Tot in Californie!

Karin

3 reacties op “Aftellen geblazen!

 1. nou, geld is betaald en ik zit in het californie gedeelte van je site.
  Lijkt tot nu toe allemaal te werken. Ik ga voor je duimen dat er meer mensen gaan steunen. Dan zit ik hier niet helemaal alleen 🙂
  Heel veel plezier en ik wens je een inspirerende reis.
  Liefs, Judith

 2. Ik wens je heel veel succes en hoop dat je een inspirerend verblijf in Amerika gaat hebben. Ik ga je natuurlijk volgen!

 3. Ja hoor, dit avontuur wil ik niet missen!!
  Mooie tijd toegewenst Karin. Ik vind het nu al stoer wat je tot nu toe hebt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.