Kan jij goed ontvangen?

Ontvangen is best gek

Deze crowdfundingsactie bedenken en uitwerken was (en is) erg leuk. Het geeft een soort spannende energie. Zoals ik wel vaker ervaar als ik iets voor de eerste keer doe. Net even buiten mijn comfortzone en, omdat het om een hoger doel lijkt te gaan, durf ik net iets losser te zijn dan normaal. Lichter en leuker voelt het dan.

(En terwijl ik dat schrijf roept dat gelijk de vraag op waarom het dan op andere momenten serieuzer zou moeten…. Misschien is dat losser worden een mooi doel om aan te werken in Californie. Ik hou jullie op de hoogte!)

SpaarvarkenMaar waar ik naar toe wil is dat het nu allemaal in werking is. Én dat mensen zich dus aanmelden voor verschillende pakketten. Ook mensen die ik niet ken of waar ik het niet gelijk van zou verwachten. Het betekent dat ik moet ontvangen. Interessant om te voelen wat dat oproept. Ik krijg het bijvoorbeeld warm als er een inschrijving voor de training binnenkomt. Een soort van ongeloof dat mensen zo’n bedrag willen investeren. En nu al een soort van onrust dat het weekend dan wel goed moet gaan zijn. Mooi om weer mijn eigen somatic markers omhoog te voelen komen. Waarde versus geld is nog een leuk punt om aan te werken…. 😉

Maar het is bijzonder en tof om te zien hoeveel mensen me willen volgen en daar wat voor over hebben.
En in een week tijd is de teller behoorlijk omhoog geschoten: € 1875.
Al bijna 1/3 van het bedrag (totaal € 6000) dat ik nodig heb om de training te kunnen doen is al binnen! En dat allemaal dank zij jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.