Aftellen geblazen!

Aftellen geblazen

Precies over 3 weken vlieg ik richting San Francisco. En blijf dan 3 maanden in Californië.
Ik heb namelijk de mogelijkheid gekregen in die tijd te studeren aan het Strozzi Institute. De oprichter, Richard Strozzi Heckler, is dé autoriteit op het gebied van embodied leadership en somatics. Leren door en via je lichaam, zeg maar. Zijn werk is een inspiratiebron voor mijn werk. Als een van de eerste ga ik zijn kennis nu rechtstreeks naar Nederland halen!

Spannend dus! 3 maanden van huis, vriendin en alle vrienden hier achterlatend. Maar ook 3 maanden weg van mijn bedrijf. Niet dat ik in Californië stil ga zitten maar ik zit toch nog steeds in de opbouwperiode. Dus wat betekent het als ik drie maanden niet hier beschikbaar ben…

Toch voelt het dat het klopt en wil ik die tijd daar ook gebruiken om inzichtelijker te maken wat ik doe. Door te delen wat ik daar meemaak, wat ik leer, welke inzichten ik krijg. Ook geloof ik dat alles wat ik daar leer een belangrijke meerwaarde is voor het werk dat ik kan doen binnen organisaties.

Zoveel mogelijk kennis meenemen

In de tijd dat ik er ben wil ik zoveel mogelijk kennis opdoen. Een groot deel van de trainingen die er in die tijd zijn heb ik al kunnen financieren. Eén belangrijke echter nog niet. Namelijk de ‘School of embodied leadership’.
Deze training gaat in op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. Door het volgen van die training kan ik leiders in organisaties meer mogelijkheden geven hun potentieel te ontwikkelen. Waarmee ze op een positieve manier hun eigen leven en dat van hun organisatie en medewerkers kunnen beïnvloeden.

Daarvoor heb ik jou hulp nodig! Mijn hoop is dat ik voldoende ondersteuning krijg om die training te gaan doen. En dat is best een uitdaging want die training kost $ 5450! Als jij wilt bijdragen helpt me dat een stuk op weg.

Interactie

Tijdens mijn 3 maanden ga ik veel nieuwe inzichten en kennis opdoen. En die wil ik graag op verschillende manieren met je delen. Ik ga informatie delen via mijn facebookpagina, twitter en linkedin account. Maar ik ga ook exclusief materiaal voor jou beschikbaar maken op mijn website, via een lezing als ik terug ben en in een training waarin de highlights zelf kan ervaren. Wil je me volgen en delen in wat ik daar leer? Op de website zie je hoe jij kan profiteren en mij daarbij kan ondersteunen.

Leuk dat jij me gaat volgen tijdens mijn reis! Ik kijk er nu al naar uit om allerlei leuke en interessante dingen met je te delen zodat ik je een beetje mee kan nemen naar Californië. En het wordt helemaal leuk als jij wilt reageren op wat ik post zodat er interactie ontstaat. Door op mij en elkaar te reageren hoop ik dat er een discussie ontstaat waarin we van en met elkaar kunnen leren.

Tot in Californie!

Karin

Profiteer en ondersteun!

 


Karin KarisKarin Karis zet mensen duurzaam in beweging.
Haar insteek: van je hoofd naar je lijf!

Karin is expert op het gebied van embodied leadership. Leren waarbij je lijf de essentie is. Zij gelooft dat leiderschap ontstaat door bewust en actief richting te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die jij in je leven maakt.

Door onze houding en manier van bewegen te veranderen,
veranderen we de omgang met onszelf en de mensen om ons heen.